Workshops

Een tof schilderij geeft een interieur nét die "finishing touch"!

Hoe werkt mijn stap-voor-stap concept?

In mijn atelier hangen een 40-tal ontwerpen die ik voor jou heb gemaakt als voorbeeld. Je kan een ontwerp uitkiezen, en aanpassen aan je eigen interieur. Kies daarom zelf je afmeting, je kleuren, je ontwerp en we gaan samen aan het werk. Ik ben erg dichtbij om je te begeleiden en bij te sturen. Daarom is het concept haalbaar voor iedereen, gevorderden én beginnelingen.

Afmeting
Kies de juiste afmeting. Een klein doekje op een grote muur hangt verloren, een té groot doek op een kleine muur kan benauwd overkomen. De afmeting is dus de eerste belangrijke vereiste.

Kleuren
Breng kleurstalen mee uit je interieur, stalen van de verf, kussens uit de zetel of stukje stof van de gordijnen. Breng ook foto's mee. Zo kan ik je beter raad geven en kan ik me beter inbeelden waar het werk zal moeten hangen.

Ontwerp
Kies een ontwerp dat beantwoordt aan de stijl in je woning. Zo krijg je harmonie en rust in de woning.

Tarieven

Prijzen liggen tussen 130 EURO en 260 EURO afhankelijk van de grootte van het doek dat je kiest.

Alles is inbegrepen: kwalitatief 3D doek op metalen frame, verf, materialen, schortje, lunch of avondeten incl. glaasje wijn, koffie of thee en alle dranken gedurende de dag/avond

Enkele succesverhalen

Praktische informatie

Individuele inschrijving

Ben je alleen en wil je graag deelnemen, dan kan je inschrijven op de aangegeven data hier op de website (regelmatig verschijnen er nieuwe data). Je sluit dan aan bij 2 of 3 andere mensen. Uit ervaring weet ik dat gezelligheid écht altijd troef is.

Inschrijven met je eigen groepje

Heb je een eigen groepje van 3 à 4 personen dan kan je bij mij terecht op een datum die jullie zelf voorstellen (ook zaterdag is dan mogelijk). Is je groepje groter, contacteer me dan even. Dan bespreken we dit.

Praktisch

Tijdens de pauze maak ik voor jou een verse lunch of dineetje klaar, inclusief glaasje wijn, koffie of thee. Je hoeft niets mee te brengen. Je krijgt een schortje, maar draag geen té nette kledij, we werken met verf... Zorg wel dat, bij grote afmetingen, de koffer van je auto groot genoeg is. Op voorhand even opmeten is écht aan te raden om te vermijden dat je nadien terug moet komen om het werk op te halen. Maar uiteraard is dit ook mogelijk :)

Parking

Parking vind je op 100 meter van mijn atelier, achter de hoek op de Lage Kaart. Je kan ook gewoon op straat parkeren, maar niet voor de oprit van de bewoners. Misschien toch verstandiger op de parking.

Annulatie

Kan je niet komen, dan is zo snel mogelijk verwittigen de boodschap. Ik werk met kleine groepjes en annulaties werken vervelend. Of probeer iemand te vinden die jouw plek wil innemen. Je maakt er iemand gelukkig mee.

Workshop op aanvraag

Ga er gewoon voor...

Durf in 2020 uit je comfortzone te komen... we doen het samen!
Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op