Concept & Prijzen

Een tof schilderij geeft een interieur nét die "finishing touch"!

Hoe werkt mijn stap-voor-stap concept?

In mijn atelier hangen een 40-tal ontwerpen die ik voor jou heb gemaakt als voorbeeld. Je kan een ontwerp uitkiezen, en aanpassen aan je eigen interieur. Kies afmeting, kleuren en ontwerp en we gaan samen aan het werk. De groepjes zijn klein.  Ik blijf dichtbij om je te begeleiden en bij te sturen. Daarom is dit kunstproject haalbaar voor iedereen, gevorderden én beginnelingen.
 
Afmeting
Kies een mooie afmeting. Een klein doekje op een grote muur hangt verloren, een té groot doek op een kleine muur kan benauwd overkomen. De afmeting is dus de eerste belangrijke vereiste.  TIP Plak de afmeting af op je muur.  Gebruik hiervoor de paarse afkleefband van de schilderswinkel.  Deze beschadigt de muurverf of je behangpapier niet.  Wen er even aan.  Na 2 dagen voel je of de afmeting te groot, te klein of goed is. Dat mag je dan afvinken.
 
Kleuren
Breng kleurstalen mee uit je interieur, stalen van de verf, kussens uit de zetel of stukje stof van de gordijnen. Breng ook foto's mee. Zo kan ik je beter raad geven en kan ik me beter inbeelden waar het werk zal hangen.  TIP Wil je een werk dat rustig meevloeit in je interieur, of ben je op zoek naar een eye-catcher?  Dit is heel persoonlijk en kan soms variëren naargelang je gemoedstoestand... écht waar!
 
Ontwerp
Kies een ontwerp dat beantwoordt aan de stijl in je woning. Zo krijg je harmonie en rust in de woning. Wil je een ontwerp dat rustig opgaat in je interieur, of ben je op zoek naar nét die eye-catcher?
TIP Wil je meerdere werken hangen in eenzelfde ruimte, vertel het me dan.  Het is beter om de verschillende ontwerpen af te stemmen.  Hang vb. nooit 2 bloemen  of 2 cirkelvormige ontwerpen  in eenzelfde ruimte.  Zoek een evenwichtige combinatie.

Prijzen

Zeer kwalitatieve 3D canvas van 4.5 cm dik. 

VIERKANT

 • 50 X 50 cm (150 euro)
 • 60 x 60 cm (170 euro)
 • 70 x 70 cm (230 euro)
 • 80 x 80 cm (270 euro)
 • 100 x 100 cm (295 euro FAVORIET

LANGWERPIG

 • 80 x 60 cm (180 euro)
 • 100 x 50 cm (180 euro)
 • 100 x 70 cm (260 euro)
 • 100 x 80 cm (280 euro) FAVORIET
 • 120 x 80 cm (295 euro) FAVORIET
 • 100 x 120 cm (325 euro) FAVORIET
ROND
 • 80 cm diameter - 2 cm dik (280 euro)
 
Alles is inbegrepen: kwalitatief 3D doek op metalen frame, verf, materialen, schortje, lunch of avondeten incl. glaasje wijn, koffie of thee en alle dranken gedurende de dag/avond

Enkele succesverhalen

Praktische informatie

Individuele inschrijving

Ben je alleen en wil je graag deelnemen, dan kan je inschrijven op de aangegeven data hier op de website (regelmatig verschijnen er nieuwe data). Je sluit dan aan bij 2 of 3 andere leuke mensen.

Een eigen groepje ?

Heb je een eigen groepje, dan mag je zelf een datum voorstellen die voor jullie allen past (ook zaterdag of zondag is mogelijk). 

Praktisch

Je krijgt een schortje, maar draag geen té nette kledij, we werken met verf...

Let op de afmeting van je autokoffer.  Op voorhand opmeten is écht aan te raden om te vermijden dat je nadien terug moet komen om het werk op te halen. Maar uiteraard is dit ook mogelijk :). Afmetingen tot 120 x 150 cm kan ik ook leveren tegen een vergoeding van 30 EURO (in het Antwerpse)

Parking

Parking vind je op 100 meter van mijn atelier, achter de hoek op de Lage Kaart. Je kan ook gewoon op straat parkeren, maar niet voor de oprit van de bewoners aub. Misschien toch verstandiger op de parking.

Annulatie

Kan je niet komen, dan is zo snel mogelijk verwittigen de boodschap. Ik werk met kleine groepjes en annulaties werken vervelend. Of probeer iemand te vinden die jouw plek wil innemen. Je maakt er iemand gelukkig mee.

Workshop op aanvraag

Heb je zelf een leuk ontwerp gevonden? Stuur het me door...

Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op