Over mezelf

Wie ben ik?

Mijn naam is Martine Fraeters. Na een carrière als Algemeen Directie Secretaresse bij L'Oréal startte ik in 2004 een workshop-atelier voor volwassenen, voornamelijk in het maken van interieurschilderijen.

Na 15 jaar is Prodigio een vaste waarde geworden tot ver buiten Antwerpen. Zeer regelmatig komen er mensen uit het Brusselse, Gent, de kust en uit Nederland een workshop volgen. Ik denk te mogen terugblikken op een groot aantal jaren ervaring die ik graag deel.
Na 15 jaar nog steeds even plezierig! Mensen begeleiden geeft me heel veel energie. Uiteraard komen er veel deelnemers terug, maar elke week ontmoet ik ook weer nieuwe, fijne deelnemers. Als de workshop ten einde loopt en ze huiswaarts keren met hun kunstwerk, zijn ze steeds blij verrast van het resultaat. Dat is toch heerlijk !
Natuurlijk is iedereen creatief, je moet het er gewoon uit halen!

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je onzeker over wat en hoe? Ik adviseer je graag. Foto's uit je interieur zijn daarom heel handig om de sfeer van je woning in te schatten.

Alles is mooi! Maar het moet wel op de juiste plek komen en de kleuren moeten juist zitten. Laat de sfeer van je woning doorlopen in alles, dan krijg je harmonie en rust. Graag geef ik je interieuradvies mee.

Waar kan ik je mee helpen?

Als je weet waar het kunstwerk moet komen, kan ik je helpen de juiste afmeting en de juiste kleuren te vinden. Ik heb een 30 tal ontwerpen hangen in mijn atelier. Daar word je zeker door geïnspireerd… 😊

Ga er gewoon voor...

Durf in 2020 uit je comfortzone te komen... we doen het samen!
Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op