Wedstrijd

Kinderen steunen zorgsector - Wedstrijd : "Knutsel een ziekenhuis"

Hoe kunnen onze kinderen de zorgsector een duwtje in de rug geven? 
Ik schrijf een wedstrijd uit voor kinderen  "knutsel een ziekenhuis". Deadline van de wedstrijd is zondag 5 april om 12u00. Stuur me 8 mooie foto's door van je kunstwerk.

OPDRACHT : plattegrond is 80 cm x 100 cm. Dak moet afneembaar zijn. Zorg voor parking, inkomhal, min. 6 kamers voor 1 persoon met badkamer, Min. 2 kamers voor 2 personen,1 kinderkamer voor 4 kindjes met badkamer, slaapzaal, operatiekamer, 2 wachtruimtes, bibliotheek, TV ruimte voor 10 personen, keuken, laboratorium en apotheek.
Denk aan details : vloerbekleding, verlichting, kapstokken,...

Materiaal : karton, hout, plastiek, papier, stof, zilverpapier, isimo, glas, draad... laat je creativiteit de vrije loop.
Denk aan verf, stiften, glitters, teksten, wegwijzers...

Hulp nodig? Je mag me mailen op info@telenet.be.  Dan help ik je graag verder...
Schrijf je in via KALENDER!
Ik wens je heel veel plezier!

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je onzeker over wat en hoe? Ik adviseer je graag. Foto's uit je interieur zijn daarom heel handig om de sfeer van je woning in te schatten.

Alles is mooi! Maar het moet wel op de juiste plek komen en de kleuren moeten juist zitten. Laat de sfeer van je woning doorlopen in alles, dan krijg je harmonie en rust. Graag geef ik je interieuradvies mee.

Waar kan ik je mee helpen?

Als je weet waar het kunstwerk moet komen, kan ik je helpen de juiste afmeting en de juiste kleuren te vinden. Ik heb een 30 tal ontwerpen hangen in mijn atelier. Daar word je zeker door geïnspireerd… 😊

Ga er gewoon voor...

Durf in 2020 uit je comfortzone te komen... we doen het samen!
Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op