Over mezelf

Even over Corona-tijd...

Mijn naam is Martine Fraeters.  Na een carrière als Algemeen Directie Secretaresse bij L'Oréal  en Campo & Campo startte ik in 2004 een workshop-atelier op voor volwassenen, voornamelijk in het maken van interieurschilderijen.

Na 16 jaar is Prodigio een vaste waarde geworden tot ver buiten Antwerpen.  Zeer regelmatig komen er mensen uit Brussel, Gent, van aan de kust en uit Nederland een workshop volgen.  Ik verzorg ook meer een meer teambuildings voor bedrijven.  Ik denk te mogen terugblikken op een groot aantal jaren ervaring die ik graag deel.

Mijn werk is nog steeds een feest voor mij.  Ik doe het met veel plezier!  Het is heerlijk om mensen stap-voor-stap te begeleiden.  Uiteraard komen er veel deelnemers terug maar elke week ontmoet ik ook weer nieuwe fijne mensen.

Maar wat nu met Corona-tijd?

Einde juni heb ik de workshops terug veilig en wel opgestart.  Ondertussen zijn er weer hele mooie kunstwerken de deur uitgegaan.  Ik ben heel trots op mijn deelnemers.  Nu we waarschijnlijk een Staycation krijgen, m.a.w. vakantie in eigen land, is het moment om fijne activiteiten te vinden in eigen land.  Onze woning wordt meer dan ooit een belangrijke plek dus een goed idee om er een mooie omgeving van te maken : een nieuw, fris en hedendaags schilderij waarvan jijzelf de artiest bent! 
Ik beperk de deelnemers tot 3 personen.  Iedereen dit al komen schilderen is, weet dat ik voldoende plaats heb om afstand te houden.  Ik zelf zal met een mondmasker werken.
Ik wens je "écht" een hele fijne zomer en hopelijk zien we elkaar snel. 

Volg je me al op INSTAGRAM en op FACEBOOK of op mijn SPOTIFY?

Natuurlijk is iedereen creatief. Je moet het er weten uithalen...

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je onzeker over wat en hoe? Ik adviseer je graag. Foto's uit je interieur zijn daarom heel handig om de sfeer van je woning in te schatten.

Alles is mooi! Maar het moet wel op de juiste plek komen en de kleuren moeten juist zitten. Laat de sfeer van je woning doorlopen in alles, dan krijg je harmonie en rust. Graag geef ik je interieuradvies mee.

Waar kan ik je mee helpen?

Als je weet waar het kunstwerk moet komen, kan ik je helpen de juiste afmeting en de juiste kleuren te vinden. Ik heb een 30 tal ontwerpen hangen in mijn atelier. Daar word je zeker door geïnspireerd… 😊

tot gauw...

2020 is helemaal anders... maar het brengt ook mooie dingen met zich mee!
Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op