Over mezelf

Even iets anders doen...

Mijn naam is Martine Fraeters.  Na een carrière als Algemeen Directie Secretaresse bij L'Oréal  en Campo & Campo startte ik in 2004 een workshop-atelier op voor volwassenen, voornamelijk in het maken van schilderijen.

Na 16 jaar is Prodigio een vaste waarde geworden tot ver buiten Antwerpen.  Zeer regelmatig komen er mensen uit Brussel, Gent, van aan de kust en uit Nederland een workshop volgen.  Ik verzorg ook meer een meer teambuildings voor bedrijven.  Ik denk te mogen terugblikken op een groot aantal jaren ervaring die ik graag deel.

Mijn werk is nog steeds een feest voor mij.  Ik doe het met veel plezier!  Het is heerlijk om mensen stap-voor-stap te begeleiden.  Uiteraard komen er veel deelnemers terug maar elke week ontmoet ik ook weer nieuwe fijne mensen.

Even Kunst x Bunch

Nee hoor, ik stop niet met workshops geven.  Dat is mijn lang leven :), maar ik heb even zin om iets anders te doen, tijdelijk...

Op 1 november opende ik in Brasschaat op de Bredabaan 152 (over Scapa en café Coin Coin) "Kunst x Bunch" : een fantastische colab tussen 3 hedendaagse artiesten en Bunch. 
Het is met trots dat ik de prachtige fotografie van Erwin Van den Brande mag voorstellen alsook het unieke, beklijvende beeldhouwwerk van Katrin Dekoninck.  Ook stel ik mijn eigen werk tentoon onder Martine Fraeters Art.  Het prachtige pand hebben we, na héél hard werken en vele helpende handen, omgetoverd tot een schitterende ruimte van 370 m2.  De kunstwerken hebben elk een unieke plek gekregen.  Bovendien hebben we een heerlijke zitplek gemaakt zodat u tijd kan nemen om rustig te genieten van al dit moois.

En Bunch?  Bunch biedt heerlijke verse seizoensgerechten aan .  De Take Away blijft open.  Bestellen kan je daags voor dien op www.bunch.be.  Ophalen doe je bij Kunst x Bunch, Bredabaan 152.  Elke week verandert het menu.  Voor late beslissers zijn er, naast de bestellingen, steeds extra gerechten.  Binnenwippen wordt dus steeds beloond. 

Openingsuren 
di - za 12:30 - 14:00 en van 16:00 - 18:30
Bredabaan 152 (over café Coin Coin)
Leuke foto's van Kunst x Bunch kan je volgen op instagram KunstxBunch

Stay safe, vergeet je mondmasker niet :)
Tot gauw...

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je onzeker over wat en hoe? Ik adviseer je graag. Foto's uit je interieur zijn daarom heel handig om de sfeer van je woning in te schatten.

Alles is mooi! Maar het moet wel op de juiste plek komen en de kleuren moeten juist zitten. Laat de sfeer van je woning doorlopen in alles, dan krijg je harmonie en rust. Graag geef ik je interieuradvies mee.

Waar kan ik je mee helpen?

Als je weet waar het kunstwerk moet komen, kan ik je helpen de juiste afmeting en de juiste kleuren te vinden. Ik heb een 30 tal ontwerpen hangen in mijn atelier. Daar word je zeker door geïnspireerd… 😊

tot gauw...

Even zin in iets anders : Kunst X Bunch
Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op