Over mezelf

Even over mezelf...

Mijn naam is Martine Fraeters.  Na een carrière als Algemeen Directie Secretaresse bij L'Oréal  en Campo & Campo startte ik in 2004 een workshop-atelier op voor volwassenen, voornamelijk in het maken van interieurschilderijen.

Na 16 jaar is Prodigio een vaste waarde geworden tot ver buiten Antwerpen.  Zeer regelmatig komen er mensen uit Brussel, Gent, van aan de kust en uit Nederland een workshop volgen.  Ik verzorg ook meer een meer teambuildings voor bedrijven.  Ik denk te mogen terugblikken op een groot aantal jaren ervaring die ik graag deel.
Na 16 jaar ga ik nog steeds met veel plezier aan het werk.  Ik vind het heerlijk om mensen stap-voor-stap te begeleiden.  Uiteraard komen er veel deelnemers terug maar elke week ontmoet ik ook weer nieuwe, fijne mensen.  Als de workshop ten einde loopt en ze huiswaarts keren met hun kunstwerk, zijn ze steeds blij verrast met het resultaat.  En daar doe ik het voor...
Natuurlijk is iedereen creatief. Je moet het er weten uithalen...

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je onzeker over wat en hoe? Ik adviseer je graag. Foto's uit je interieur zijn daarom heel handig om de sfeer van je woning in te schatten.

Alles is mooi! Maar het moet wel op de juiste plek komen en de kleuren moeten juist zitten. Laat de sfeer van je woning doorlopen in alles, dan krijg je harmonie en rust. Graag geef ik je interieuradvies mee.

Waar kan ik je mee helpen?

Als je weet waar het kunstwerk moet komen, kan ik je helpen de juiste afmeting en de juiste kleuren te vinden. Ik heb een 30 tal ontwerpen hangen in mijn atelier. Daar word je zeker door geïnspireerd… 😊

Ga er gewoon voor...

Durf in 2020 uit je comfortzone te komen... we doen het samen!
Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op