Over mezelf

Over mezelf

Mijn naam is Martine Fraeters.  Ik ben gehuwd en heb 2 heerlijke en levendige dochters, ondertussen knappe jongedames.  Na een carrière als Algemeen Directie Secretaresse bij L'Oréal  en Campo & Campo startte ik in 2004 workshop-ateliers op voor volwassenen zodat iedereen een knap en hedendaags schilderij kan leren maken.

Volgend jaar, in 2024 bestaat Prodigio 20 jaar en daarom een vaste waarde geworden tot ver buiten Antwerpen.  Zeer regelmatig komen er mensen uit Brussel, Gent, van aan de kust en uit Nederland een workshop volgen.  Ik verzorg ook meer en meer teambuildings voor bedrijven. (kijk onder 'Teambuildings' voor referenties en foto's).  Ik denk te mogen terugblikken op een vele jaren ervaring die ik graag deel.

Mijn werk is nog steeds een feest voor mij.  Ik doe het met veel plezier!  Het is heerlijk om mensen stap-voor-stap te begeleiden.  Uiteraard komen er veel deelnemers terug maar elke week ontmoet ik ook weer nieuwe fijne mensen.
 
2024 wordt een feestjaar.  Prodigio bestaat 20 jaar en daarom heb ik de nieuwsbrief gelanceerd.  Schrijf je in en ontvang af en toe wat nieuwtjes.

Kunstexposities 

  • KUNST x BUNCH Tijdens de corona-wintermaanden november 2020 tot februari 2021 heb ik de prachtige kunstexpositie van 370 m2, "Kunst x Bunch" op poten gezet in Brasschaat : een colab met beeldend kunstenares Katrin Dekoninck (van oa het beeld van Martine TANGHE) en fotograaf Erwin Van den Brande.  Ook stelde ik mijn eigen werk voor waaronder mijn grote spookfiguren of de "mantel der Liefde". Foto's kan je zien op mijn instagram MARTINEFRAETERSART. Leuke foto's van Kunst x Bunch kan je volgen op instagram KunstxBunch
  • JARDIN DE FAIR - Openluchttentoonstelling "Puur" in Gent aan het PC GUISLAIN.  Ik stel er de "Mantel der Liefde" tentoon van 29 september tot en met 29 oktober.  Een ode aan mijn vader die getroffen werd door Alzheimer en aan mijn moeder die hem met zoveel liefde gedragen heeft tijdens zijn laatste jaren. - Fr. Ferrerlaan 88a Gent van 10U00 tot 17U00 elke dag - Vrije inkom;  De kunstwerken worden geveild op zondag 29 oktober om 15U00.
  • TRACE Als kers op de taart voor het 20 jarig-bestaan van Prodigio, maak ik momenteel mijn eigen collectie schilderijen op groot formaat.  Woensdag 25 januari tot woensdag 14 februari - Veltwijcklaan 222 Ekeren (GPS Statiestraat 1) - Vrije inkom

Instagram

Benieuwd naar de resultaten van de deelnemers ? Volg mijn instagram PRODIGIOWORKSHOPS.  Ik post regelmatig mooie foto's van de workshops en ook van de prachtige werken die worden buiten gedragen.

Mijn  eigen collectie vind je terug op instagram MARTINEFRAETERSART

Tot gauw...

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je onzeker over wat en hoe? Ik adviseer je graag. Foto's uit je interieur zijn daarom heel handig om de sfeer in je woning aan te voelen.
 
Alles is mooi! Maar het moet wel op de juiste plek hangen en de kleuren moeten juist zitten. Laat de sfeer van je woning doorlopen in alles, dan krijg je harmonie en rust. Graag geef ik je interieuradvies mee.

Waar kan ik je mee helpen?

Als je weet waar het kunstwerk moet komen, kan ik je helpen de juiste afmeting en de juiste kleuren te vinden. Ik heb een 30 tal ontwerpen hangen in mijn atelier. Daar word je zeker door geïnspireerd… 😊

Heb je zelf een leuk ontwerp gevonden? Stuur het me door...

Prodigio
Martine Fraeters
Leopoldslei 211
Brasschaat
Vind mij ook op